Nicola FanningWelkom bij Hollandse uitjes en welkom in een wereld vol met onvergetelijke activiteiten en belevingen. Ik, Nicola Fanning, oprichtster van Hollandse uitjes neem jullie graag mee op reis door Nederland. Het bezoeken van de mooiste plekken waar en wanneer je maar wilt met je bedrijf, familie of vrienden. Dit in combinatie met fantastische en vooral uitdagende activiteiten, perfect georganiseerd en begeleid door de leukste instructeurs met veel aandacht voor goed en lekker eten. Wij kiezen voor de beste restaurants, de gezelligste cafés en de hipste lunchrooms, volledig verzorgd door hoog gekwalificeerd en gedreven personeel.

Nu meer dan tien jaar geleden begonnen met het organiseren van evenementen bij een fantastische sport en wellness club in Noord-Holland, waardoor ik alle kneepjes van het vak heb geleerd. Vervolgens een mooie en tevens geweldige samenwerking aangegaan met Marco Kuiper, oprichter van het Indian Summer Festival en eigenaar van Maverick Events, een evenementen organisatie in de kleine maar oh zo leuke gemeente Langedijk. Naast Maverick Events heb ik gekozen om mijn eigen reis te beginnen als onderneemster en heb ik Hollandse uitjes opgericht. Het verzorgen van onvergetelijke all-in uitjes op elke gewenste locatie in Nederland geeft mij en mijn team zo een ongekend goed gevoel dat ik dit graag wil delen. Zoals gezegt doe ik dit natuurlijk niet alleen, ik ben dan ook trots op mijn team dat dag in dag uit, met een enorme drive en passie, de mooiste uitjes organiseert door heel Nederland. En heel soms daarbuiten!

Bobby

Mr. Hoogvlieger

Bobby

Mr. Hoogvlieger

Bobby is de jongste van onze team, maar daar merk je niets van. Hij heeft al aardig wat uitjes gezien en geproefd en noemt zichtzelf een volleerde fijnproever wat onze uitjes betreft. Naast een paar uurtjes per week gamen met zijn vrienden, voetballen met zijn teamgenoten en tot in de late uurtjes zitten aan zijn huiswerk, kan je hem in het weekend vinden bij verschillende uitjes, vooral bij deSwaan!

Kirsten

Wowwww

Kirsten

Wowwww

Wist je dat Kirsten ooit eens een cursus wimper extension gedaan heeft? Haar wimpers zien er dan ook uit om door een ringetje te halen. Met wapperende wimpers zorgt Kirsten voor de tofste uitjes, de leukste restaurantjes en zal ze jullie dag onvergetelijk maken met haar charme en klasse. Laat het maar aan Kirsten over…..

Anja

Onvervangbaar

Anja

Onvervangbaar

Sommige mensen onthouden alles. Liedjes van bekende Nederlanders, de kaarten van een ander tijdens klaverjassen, een bepaalde tijdstip, een datum die iedereen al lang is vergeten. Wat handig als je je agenda totaal niet bij de hand hebt of dat je juist net even iemand nodig hebt die elk Nederlands liedje kent tijden Ik hou van Holland spel. Nou ….. wij hebben Anja, onze wandelende liedjes zingende agenda. Zet Anja maar in tijdens een avondje Klaverjassen ….

Gert

GertMandy

MandyRick

RickJan

JanMieke

MiekeRené

Outdoor Guru

René

Outdoor Guru

Yentle

Perfectionist

Yentle

Perfectionist

Iedereen heeft zo z’n heimelijke dromen. Yentle droomt al jaren om professionele fotograaf te worden. En niet zo maar één, maar een fotograaf met flair, noem het perfectionisme, noem het utopisch, maar precies is Yentle zeker! Onze perfectionist met flair!

Team Hollandse uitjes

Obstacle Run promotie team

Team Hollandse uitjes

Obstacle Run promotie team

Martinte Heitlager en haar team van Sportsclub Tom van der Kolk zetten zich in tijdens sport events en andere grootte evenementen om ons te promoten. Ware opvallende verschijningen met veel pret en dynamiek en een uithoudingsvermogen om altijd te winnen! Trots op deze toffe gasten.