Bedrijfsevenementen

Hollandse uitjes is tevens gespecialiseerd in business to business evenementen. Van een volledig verzorgd bedrijfsfeest, vip- of themafeest tot een feestelijke opening, beurs of congres, wij zorgen voor een onvergetelijke happening. Daarbij kunnen wij voor elk evenement, groot of klein, alles van A tot Z voor u verzorgen. Van het boeken van de artiesten, de catering, de styling tot de logistiek en techniek. Aan werkelijk alles wordt gedacht. Bij ons heeft u een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw wensen, vragen en idee├źn, waarbij u 24/7 terecht kunt.
Het verwezenlijken van een onbezorgd en vooral fenomenaal event. Een evenement waar nog lang over nagepraat wordt. Dat wilt u toch ook? Onze expertise op het gebied van bedrijfsfeesten in combinatie met uw wensen en budgettaire mogelijkheden vormen de basis voor een onvergetelijk evenement.

Catering
Een bijzonder evenement kan niet zonder tongstrelende catering. Uw evenement wordt smaakvol ingericht met een culinaire aankleding die altijd passend is. Gaat u voor haute cuisine of liever een mooie Hollandse bitterbal, wij verzorgen en cateren het.

Entertainment
Entertainment is bij ons net iets meer dan alleen een artiest boeken. Wij zorgen voor het totaal plaatje: licht, geluid, special effects, aanvullende artiesten, bands, DJ’s en sprekers.

Aankleding/locatie
Van een themafeest waarbij wij uw bedrijfslocatie omtoveren tot een bijzondere feestzaal tot het afhuren van een bijzondere evenementenlocatie. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Contact opnemen
Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Hollandse uitjes voor uw bedrijf kan betekenen? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 06-24564145 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

    Privacyverklaring