Kika Bingo Quiz

Onze Online Bingo Quiz hebben we in een speciaal jasje gestoken.

Samen met het Social Media Platform Peuterleidsters, een community met inmiddels ruim 40.000 leden op FB en Instagram (voor iedereen die in de kinderopvang werkzaam is) willen wij alle pedagogisch medewerkers bedanken voor de inzet het afgelopen jaar en een hart onder de riem te steken voor de tijd die nog zal komen. Zo zijn wij op het idee gekomen om alle pm’-ers door heel Nederland in het zonnetje te zetten! En dat gaan wij doen met een fantastische online Music Quiz.

Koop een kaartje 

Daarnaast willen wij iets extra’s toevoegen, dus niet zomaar een Online Music Quiz, maar eentje waarbij het goede doel niet vergeten wordt. Vorig jaar hebben wij Bakken voor KiKa ondersteund met een gratis uitje, dit jaar kiezen wij weer voor Stichting Kinderen Kankervrij en sponseren wij bij elk verkochte bingokaart € 1,00 naar de nieuwe bakmaand in maart 2021.

Geen Quiz zonder prijzen!! Én wat hebben wij ongelooflijke toffe prijzen voor jullie! Door het benaderen van verschillende bedrijven met ons plan om elk pedagogische medewerker te bedanken voor hun inzet in deze gekke tijd en ons weer te binden aan Bakken voor KiKa, stromen de leukste prijzen binnen.

Hieronder noemen we alle bedrijven die belangeloos prijzen beschikbaar hebben gesteld: Wijnvoordeel, Openup, Geurwolkje, www.uglyxmas.nl, Rumag, Pedagogisch Hart, Kro-ko, Gefelicitaart, Ravensburger, Vomar en Elmavanvliet. Zowel prijzen voor jou als voor op de groep. De prijzen worden willekeurig per bingo verloot.

Hoe werkt het?

Wil je meedoen met onze Peuterleidsters Music Quiz? Koop een kaartje (klik hier) en zet de datum in je agenda. (Let op! Deze Quiz is voor iedereen die werkzaam is in de kinderopvang in Nederland, inclusief gastouders).

Koop een kaartje 

Iedere speler krijgt de quizkaart(en) digitaal aangeleverd met daarop een aantal liedjes en artiesten. Via mail ontvangen alle deelnemers een link om in te loggen via onze online Video Conference (Zoom) op de afgesproken datum.

Wordt één van de liedjes door de DJ gedraaid en staat het nummer op de Quizkaart, dan wordt het liedje weggestreept. Er zijn vier prijzen per Quizkaart. Elke quiz(muziekronde) duurt ongeveer 45 minuten. Samen Quizen is veel leuker, dus kies meerder quizkaarten met je collega’s en maak er nog een groter feestje van.

Wat hebben de deelnemers nodig?

 • Feestelijke kleding of lekker in je joggingbroek;
 • Regel je eigen hapjes en drankjes;
 • Wifi;
 • Laptop, computer, iPad, of smartphone;
 • Geluid via de computer of nog beter via Bluetooth op de muziekinstallatie;
 • Quizkaarten en pen.

Wat doen wij?

Zoals bij alle uitjes, zowel online als offline, nemen wij alle zorg uit handen. Wij communiceren met de deelnemers, zorgen dat ze volledig op de hoogte zijn, beantwoorden de vragen, versturen de bingokaarten en zorgen voor een onvergetelijk feest online.

Ons online programma is inclusief

 • Quizkaarten;
 • Toffe prijzen;
 • Alle communicatie naar alle deelnemers;
 • Heel veel gezelligheid;
 • Muziekplaylist;
 • DJ in thema;
 • € 1,00 donatie voor KiKa per verkochte Quizkaart.

Heb jij zelf een product dat je ook beschikbaar wilt stellen als Quizprijs, mail gerust naar info@peuterleidsters.nl. Je kan dan je product promoten aan een groot (met name vrouwelijk) publiek.

Laat je inspireren

Mocht je inspiratie nodig hebben voor een te gek uitje op maat voor je afdeling of bedrijf? Laat het ons weten, want zelfs in deze gekke corona tijd weten wij raad!

*Vraag naar onze kinderkorting of grote groepenkorting
– Al onze programma’s zijn inclusief BTW
– Waar en wanneer je maar wilt, ook thuis
– Transparant, geen extra of verborgen kosten

 

Reserveer zonder verplichtingen

Prijs: € 3,50p.p. incl. btw

Activiteit only
Duur: 45-60 minuten
Aantal: v.a. 1 persoon
Locatie: Thuis of op het werk
Je gegevens

Kies je upgrade


 • Totaalprijs: p.p. incl. btw