Creatieve workshop leren tassen maken

Een originele creatieve workshop is een superleuk uitje voor ieder denkbaar vrienden-, familie-, collega- en zelfs voor een uitdagende vrijgezellenuitje. Iedereen kan het! Dus mannen maak eens een leuke tas voor je meisie en verras haar! Het is ook geschikt voor onze tieners, hoe leuk om allemaal dezelfde tas te hebben!

Naast de meer traditionele workshops voor schilderen op doek of beeldhouwen kun je ook bijvoorbeeld leren tassen maken. Keuze uit drie verschillende moderne kleuren. Er komt geen naaimachine aan te pas, alleen heel veel creativiteit en fantasie. Gitta is gespecialiseerd in het kunst van ambachtelijk producten voor in en om het huis, maar zeker ook om te dragen en te shinen.

In groepjes van minimaal 6 personen wordt je op elk gewenste locatie warm opgevangen door Gitta. Geniet van een bruizende cocktail of gewoon gezellig koffie met gebak en ga samen aan de slag. Kies jouw gewenste kleur, de benodigde materialen en onder het genot van een hapje en een drankje kletsen jullie terwijl de mooiste tassen gemaakt worden.

Het is ook mogelijk om je workshop up te graden met een uitgebreid lunch, brunch of gezellig een heerlijk Engels High tea.

Een creatieve workshop is ideaal voor een vrijgezellenfeest en erg leuk en gezellig voor vriendinnen, families of collega’s of als tienerfeestje.

Kies hier je upgrade

 • Bubbels & Bites + € 5,00 p.p. incl. btw
  Duur: 1 uur
  Inclusief: Bruisende ontvangst met bubbels en petit fours met bedrijfslogo
 • Lunch + € 17,50 p.p. incl. btw
  Duur: 4,5 uur incl. activiteit
  Inclusief: Uitgebreid lunchbuffet of van de kaart + 1 drankje
 • Budget + € 22,50 p.p. incl. btw
  Duur: 5 uur incl. activiteit
  Inclusief: Pizza of pasta + 4 drankjes

Reserveer zonder verplichtingen

Prijs: € 50.00p.p. incl. btw

Activiteit only
Duur: 3 uur
Aantal: 6 personen
Locatie: Door heel Nederland
Je gegevens

Kies je upgrade
 • Bubbels & Bites (+ 5,00)
  Bruisende ontvangst met bubbels en petit fours met bedrijfslogo
 • Lunch (+ 17,50)
  Uitgebreid lunchbuffet of van de kaart + 1 drankje
 • Budget (+ 22,50)
  Pizza of pasta + 4 drankjes


 • Totaalprijs: p.p. incl. btw